tjänster

Vi tillhandahåller ackrediterade mät samt konsulttjänster inom miljöområdet.
Läs nedan om våra tjänster!

om våra tjänster

AMP är ett företag som tillhandahåller ackrediterade mät samt konsulttjänster inom miljöområdet. Den huvudsakliga sysselsättningen är att utföra mätningar för kontroll av lag- och villkorsefterlevnad. Genom vår värdegrund i kvalitet, innovation, service och hållbarhet levererar vi tjänster till nöjda kunder runt om i Norden. Vår målsättning är att med service och erfarenhet kunna erbjuda emissionsmätningar med precision och flexibilitet som resulterar i nöjda kunder.

Kvalitetssäkring
Vi hjälper er med de kvalitetssäkrings­förfaranden som krävs för att säkerställa att ert automatiska mätsystem uppfyller de osäkerhetskrav som ges i lagstiftning. Kvalitetssäkring sker enligt SS-EN 14181.
läs mer om tjänsten
Egenkontroll
Vi hjälper er med de mättekniska delarna kring egenkontroll. Vi är ackrediterade för flertalet parametrar och har stor erfarenhet av olika branscher.
Läs mer om tjänsten
Prestandaprov
Vi ser till att er leverantör håller vad dom lovar! En prestandamätning kan spara både tid och pengar.
Läs mer om tjänsten
Efterlevnad av begränsningsvärden
Emissionsmätningarna sker bla. enligt förordning (2013:253) om förbränning av avfall, förordning (2013:252) om stora förbränningsanläggningar och förordningen (2018:471) om medelstora förbränningsanläggningar.
läs mer om tjänsten
Arbetsmiljömätningar
Vi kan erbjuda arbetsmiljömätningar både personburet och vid fasta mätpunkter. Vi hjälper dig att se över arbetsplatsen!
läs mer om tjänsten
Parametrar
Se vilka parametrar vi kan mäta!
Se parametrar

Kontakt

Vill du veta mer? Fyll ditt namn och din epostadress så kontaktar vi dig!

På denna sida används cookies för besöksstatistik samt sessionshantering av inloggade kunder. Genom att surfa vidare på sidan godkänner du vårt användande av cookies.