Om oss

Vill du veta mer?

Vi vill gärna berätta!

om amp miljöprovning

AMP är ett företag som tillhandahåller ackrediterade mät samt konsulttjänster inom miljöområdet. Den huvudsakliga sysselsättningen är att utföra mätningar för kontroll av lag- och villkorsefterlevnad. Genom vår värdegrund i kvalitet, innovation, service och hållbarhet levererar vi tjänster till nöjda kunder runt om i Norden. Vår målsättning är att med service och erfarenhet kunna erbjuda emissionsmätningar med precision och flexibilitet som resulterar i nöjda kunder

Ackrediteringsm�rke 10146 F�rg

kvalitetsarbete Grundat 2006

AMP har sedan bolaget grundades 2006 arbetat med mål för att kunna erbjuda tjänster som håller en hög kvalitet. För oss innebär kvalitetsbegreppet ett åtagande som alltid skall genomsyra verksamheten och leda till att våra kunder, medarbetare samt övriga intressenter är nöjda. Ni som kund skall känna förtroende samt trygghet i vetskapen om att man anlitat ett företag med god sakkunnighet inom sitt arbetsområde samt att vi utför tjänsterna i enlighet med krav på opartiskhet och sekretess. Vårt gedigna kvalitetsarbete bekräftas av vår ackreditering enligt SS-EN 17025.

AMP är ett företag som tillhandahåller ackrediterade mät- samt konsulttjänster inom miljöområdet. Den huvudsakliga sysselsättningen är att utföra mätningar för kontroll av lag- och villkorsefterlevnad.

Länkar

Naturvårdsverket

Här finner ni användbar information såsom föreskrifter och vägledningar.

SIS

SIS är en del av ISO och CEN som är nätverk av experter som arbetar med att skapa internationella standarder.

Miljöbalken

Grundläggande bestämmelser inom miljö.

SWEDAC

Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll är en svensk myndighet och nationellt ackrediteringsorgan för Sverige.

Kontakt

Vill du veta mer? Fyll ditt namn och din epostadress så kontaktar vi dig!

På denna sida används cookies för besöksstatistik samt sessionshantering av inloggade kunder. Genom att surfa vidare på sidan godkänner du vårt användande av cookies.