kvalitetssäkring

Det här är en av våra ackrediterade mät- och konsulttjänster inom miljöområdet.

om tjänsten

I Kvalitetssäkringen ingår tre olika kvalitetssäkringsnivåer (Qal-1, Qal-2 och Qal-3). Dessa kvalitetssäkringsnivåer täcker lämpligheten hos ett AMS för sin mätuppgift (Qal-1), validering av AMS efter installation (Qal-2) samt kontroll av AMS under drift vid en industriell anläggning (Qal-3). En årlig kontroll av mätsystem (AST) definieras också.

Vi hjälper er med:
Qal-2: Kalibrering av ert mätsystem (AMS) för att bestämma variabiliteten för de mätvärden som erhållits från detta med syftet att validera lämpligheten hos AMS för den aktuella tillämpningen efter installation. Mätningen utförs under en tredagarsperiod.

AST: Den årliga kontrollen av mätsystemet för att utvärdera att den fungerar korrekt och att dess prestanda bibehålls och att dess kalibreringsfunktion och variabilitet är desamma som tidigare bestämts. Mätningarna utförs under en dag. Resultatrapporter, preliminära resultat och eventuella analyser kategoriseras och laddas upp på vår webbaserade kundportal där ni har enkel tillgång till årets och tidigare års mätningar. Åtkomst till kundportalen sker smidigt via telefon, surfplatta eller dator.

Fyll i ditt namn och din e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer!

På denna sida används cookies för besöksstatistik samt sessionshantering av inloggade kunder. Genom att surfa vidare på sidan godkänner du vårt användande av cookies.